Ανακαλύψτε τη νέα γωνιά θηλασμού στο AVENUE!

Στο AVENUE φροντίζουμε να περνάτε την πιο ωραία ώρα της ημέρας  μαζί με την οικογένειά σας. Λαμβάνοντας υπόψιν πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος, δημιουργήσαμε με αγάπη και σεβασμό μια όμορφη γωνιά θηλασμού.

Η γωνιά αυτή αποπνέει ζεστασιά, προσφέροντας έναν ιδιωτικό χώρο στις μαμάδες που θέλουν να απομονωθούν και να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειάζεται για να θηλάσουν το μωρό τους.

Ο θηλασμός προσφέρει αναρίθμητα πλεονεκτήματα και οφέλη, όχι μόνο από διατροφικής, αλλά και από ψυχοσωματικής πλευράς τόσο στο βρέφος όσο και στη μητέρα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά τον αποκλειστικό θηλασμό για τους πρώτους 6 μήνες ζωής ενός παιδιού και ενθαρρύνει τις μητέρες να κρατούν το μητρικό γάλα ως την κύρια πηγή διατροφής του μωρού έως τον πρώτο χρόνο ζωής του, εισάγοντας σταδιακά νέες τροφές.

Παράλληλα, ο θηλασμός δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη ενός ισχυρού συναισθηματικού δεσμού, ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί, καθώς η μητέρα μαθαίνει να ακολουθεί τα σημάδια του παιδιού της και να ανταποκρίνονται σε αυτά.

Βρείτε την γωνιά θηλασμού, ρωτώντας στην υποδοχή του AVENUE και απολαύστε με ησυχία και άνεση αυτή την τόσο τρυφερή και ιδιαίτερη στιγμή.

Χορηγός εξοπλισμού το κατάστημα: