Αγαπητά μας μέλη,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας προς τα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου AVENUE.

Τα καταστήματά μας προσφέρουν ειδικά ποσοστά έκπτωσης μόνο για εσάς, που εργάζεστε κοντά μας, μας επισκέπτεσθε συχνά και μας προτιμάτε. Ως επιβράβευση λοιπόν της προτίμησής σας, έχετε ειδικές τιμές με την απλή επίδειξη της AVENUE MEMBER CARD.

Πιο κάτω θα βρείτε τα ποσοστά έκπτωσης ανά κατάστημα για ενημέρωσή σας. Να επισκέπτεστε συχνά αυτό το ειδικό πεδίο μελών προκειμένου να ενημερώνεστε για τα νέα που θα υπάρχουν για εσάς. Επίσης έχετε προστεθεί στη βάση παραληπτών του newsletter μας και sms, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα του Εμπορικού Κέντρου AVENUE και να απολαμβάνετε τις εκδηλώσεις μας.

Ένα νέο αγαπημένο κατάστημα παιδικών προστέθηκε σε αυτά που προσφέρουν έκπτωση σε εσάς που προτιμάτε και επισκέπτεσθε το AVENUE. Το νέο μας κατάστημα Dpam, που σχεδιάζει στη Γαλλία ρούχα, παπούτσια αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 12 ετών.

Επίσης τώρα έχετε δύο επιλογές για τα γυαλιά σας, ηλίου ή όρασης. Μετά το Mark Aalen, προστέθηκε και το κατάστημά μας Panaidis που τώρα σας προσφέρει έκπτωση 10% σε ό,τι επιλέξετε.

Για παρατηρήσεις και σχόλια μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του web site μας. Άμεσα θα σας απαντήσουμε.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Σημείωση: Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σας κρατούνται στη βάση μας αποκλειστικά και μόνο για να σας ενημερώνουμε και δεν δίνονται ούτε θα δοθούν ποτέ σε τρίτους. Για περαιτέρω ενημέρωσή σας σχετικά με τους Όρους Χρήσης δείτε εδώ & σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δείτε εδώ.