Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου, η Alpha Editions σε συνεργασία με το AVENUE Mall, διοργανώνουν ένα διήμερο event γεμάτο δημιουργικότητα, ενημέρωση και διασκέδαση για τη μαμά και το παιδί.

 

Για το παιδί:

Στις 7 & 8 Μαΐου από τις 12.00 μέχρι τις 16.00, στην κεντρική πλατεία του AVENUE Mall θα έχει στηθεί ένα διασκεδαστικό σκηνικό για παιδιά όπου θα μπορούν να απασχοληθούν με χειροτεχνίες και να φτιάξουν μόνα τους ένα μοναδικό δώρο για τη μαμά τους.

 

Για τους γονείς:

Παράλληλα, οι μαμάδες -γιατί όχι; και οι μπαμπάδες- θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν με ενδιαφέροντα θέματα που τις απασχολούν από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 . Ομιλίες για την βρεφική και παιδική διατροφή, συμβουλές για έναν πιο εύκολο και ποιοτικό ύπνο αλλά και fitness tips για mama’s stretching θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο AVENUE αυτό το γιορτινό μαγιάτικο διήμερο.

 

  • Η pilates instructor Mαρία Κοκώνη θα μας δείξει πώς να κάνουμε ένα ανακουφιστικό stretching ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
  • Η sleep coach Μαίρη Λαγού, θα είναι εκεί να μοιραστεί πολύτιμες συμβουλές για να κοιμόμαστε καλύτερα μικροί και μεγάλοι.
  • Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Αναστασία Γερογιάννη θα μας μιλήσει για ένα ζήτημα που αφορά όλες τις μαμάδες και δεν είναι άλλο από την βρεφική και την παιδική διατροφή.

 

  • Η Endless με την ενέργειά της Beegin θα βρίσκεται εκεί μαζί με την Mυρτώ και την Εύα – ετών 11 – οι οποίες θα μοιραστούν μαζί μας τη μεγάλη αξία που έχει η μέλισσα για τον πλανήτη μας!  Θα βοηθήσουν να κατανοήσουμε πόσο σημαντικές είναι οι μέλισσες για το περιβάλλον, αφού αυτές είναι «υπεύθυνες» για τη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας και του οικοσυστήματος κάθε τόπου. Η Endless EC αποφάσισε να ξεκινήσει από κάτι μικρό, τη μέλισσα, για να προσφέρει κάτι σημαντικό στη Βόρεια Εύβοια.

 

  • Μαζί μας θα είναι και ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”. Ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Σπονδυλικής Στήλης, Χρήστος Κυριλής θα βρίσκεται εκεί για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τα μυοσκελετικά προβλήματα που αφορούν κυρίως τα παιδιά αλλά και τις μαμάδες. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης* κύφωσης – σκολίωσης για παιδιά 10 ετών και άνω και για ενήλικες και ραχιαλγίας για τους ενήλικες από ειδικό γιατρό.

 

  • Στο διήμερο αυτό event που θα γιορτάσουμε τη Μητέρα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα παιδιά, θα έχουμε παρέα την “Αγκαλιά”, τον φιλανθρωπικό σύλλογο που στηρίζει τη μέλλουσα και τη νέα μαμά με δράσεις για όλη την οικογένεια. Οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν ένα ωραίο κολάζ.

 

  • Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του event θα υπάρχει στο AVENUEMallσημείο συγκέντρωσης τροφίμων και λοιπών πραγμάτων (βρεφικό γάλα, πάνες, ρουχισμός, τρόφιμα όπως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, κλπ) για να στηρίξουμε όλοι το έργο της “Αγκαλιάς”.

 

Σας περιμένουμε με εκπλήξεις και δώρα για μαμάδες και παιδιά σε ένα διήμερο γεμάτο αγάπη, το βασικό συστατικό της μαμάς.

 

* Κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι οι μέλισσες για το περιβάλλον, αφού αυτές είναι «υπεύθυνες» για τη διατήρηση της ισορροπίας της χλωρίδας  και του οικοσυστήματος κάθε τόπου, η Endless EC αποφάσισε να ξεκινήσει από κάτι μικρό, από τη μέλισσα, για να προσφέρει κάτι σημαντικό στη Βόρεια Εύβοια.

 

**Για την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση παιδιών έως 18 ετών απαιτείται η συνοδεία κηδεμόνα.

Κλείσε το ραντεβού σου

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα και ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Σπονδυλικής Στήλης, Χρήστος Κυριλής θα βρίσκονται το Σάββατο 7 & την Κυριακή 8 Μαΐου στο AVENUE MALL για να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τα μυοσκελετικά προβλήματα που αφορούν κυρίως τα παιδιά αλλά και τις μαμάδες. Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης κύφωσης – σκολίωσης για παιδιά 10 ετών και άνω και για ενήλικες και ραχιαλγίας για τους ενήλικες από ειδικό γιατρό.

Για να κλείσετε το ραντεβού πατήστε ΕΔΩ

*Σημειώστε ότι για την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση παιδιών έως 18 ετών απαιτείται η συνοδεία γονέα κηδεμόνα.

Πρόγραμμα
Σάββατο 7 Μαΐου
12:00 – 16:00 Παιδικές δράσεις – Ετοιμάζουμε ένα μοναδικό δώρο για τη μαμά.
12:30 Ομιλία για την βρεφική – παιδική διατροφή από τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Αναστασία Γερογιάννη
14:00 Mom’s stretching: Εύκολες ασκήσεις από την Pilates & Clinical Pilates instructor, Άρια Κοκώνη
15:00 Ομιλία από τον Χειρούργο Ορθοπεδικό Σπονδυλικής Στήλης, Χρήστο Κυριλή
15:30 H Mυρτώ & η Εύα – ετών 11 – μοιράζονται μαζί μας τη μεγάλη αξία που έχει η μέλισσα για τον πλανήτη μας!
15:30 – 17:00 ΔΩΡΕΑΝ εξέταση κύφωσης – σκολίωσης για παιδιά 10 ετών και άνω και για ενήλικες και ραχιαλγίας για τους ενήλικες από τον Χειρούργο Ορθοπεδικό Σπονδυλικής Στήλης, Χρήστο Κυριλή
Κυριακή 8 Μαΐου
12:00 – 16:00 Παιδικές δράσεις – Ετοιμάζουμε ένα μοναδικό δώρο για τη μαμά
13:30 Ομιλία για την Εκπαίδευση Ύπνου Νηπιακής Ηλικίας από τη Sleep Coach, Μαίρη Λαγού
15:30 – 17:00 ΔΩΡΕΑΝ εξέταση κύφωσης – σκολίωσης για παιδιά 10 ετών και άνω και για ενήλικες και ραχιαλγίας για τους ενήλικες από τον Χειρούργο Ορθοπεδικό Σπονδυλικής Στήλης, Χρήστο Κυριλή
* Για την ΔΩΡΕΑΝ εξέταση παιδιών έως 18 ετών απαιτείται η συνοδεία κηδεμόνα.
ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

12:00 - 17:00