Αυτό το Πάσχα, ένα από τα αυθεντικά κορίτσια SANTORO Gorjuss, η Ruby,  θα έρθει όλο το δρόμο από την Αγγλία, κατευθείαν στο AVENUE, για το πρώτο της Meet & Greet event στον κόσμο!

H Ruby θα εμφανιστεί στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE από τις 15 έως τις 23 Απριλίου για να καλωσορίσει την Ανοιξιάτικη και την Πασχαλινή περίοδο μαζί με τους φίλους της και να χαρίσει υπέροχα δώρα!

Σε αυτή τη συνάντηση η Ruby και οι βοηθοί της θα μοιραστούν αξίες όπως τη δύναμη της επικοινωνίας, της ευγένειας, της αγάπης και της φιλίας. Η Ruby, αντιπροσωπεύοντας τα όνειρα και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, έχει τη μοναδική δυνατότητα να αγγίζει τις καρδιές των παιδιών αλλά και των ενηλίκων και αποδεικνύει ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με πολλούς τρόπους και να μοιραστούμε τα μυστικά μας.

Με μια τεράστια συλλογή από υπέροχα δώρα που θα προσφέρουν στα παιδιά και τους παρευρισκόμενους, η Ruby και οι φίλες της δεν βλέπουν την ώρα να σας συναντήσουν από κοντά αυτό το Πάσχα, τη γιορτή της αγάπης!

H πιο ωραία ώρα της ημέρας, μόνο στο AVENUE!

 

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν υπέροχα δώρα που προσφέρουν οι εταιρίες:

 

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

15-23/04