Το κομμωτήριο MAIK Artistic Team, λειτουργεί στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου AVENUE. Σας υποδεχόμαστε καθημερινά με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία σας.

Σ΄ ένα ζεστό περιβάλλον, πάντα με επαγγελματισμό και διάθεση να σας φροντίσουμε, ξεκινάμε στις 9.00 το πρωί και κλείνουμε στις 19.00 το απόγευμα. Στο 210-6179222-3, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για κούρεμα γυναικείο και ανδρικό, χτένισμα, βαφή (για γυναίκες και άνδρες), ανταύγειες, περμανάντ και extensions.

Στο nail bar μας θα επιλέξετε την περιποίηση νυχιών που επιθυμείτε και την τεχνική που σας ταιριάζει, ημιμόνιμο ή απλό μανικιούρ – πεντικιούρ.

Στο κομμωτήριό μας λειτουργεί και ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος στον οποίο παρέχονται όλες οι παραπάνω υπηρεσίες. Σεβόμαστε το χρόνο σας τηρώντας αυστηρά την προτεραιότητα γι’ αυτό και σας παρέχουμε όλες μας τις δραστηριότητες μόνο με ραντεβού.

Το website μας είναι: http://www.maikartistic-team.com και στο email μας (Maikmarousi@yahoo.gr ) περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας για να σας φροντίζουμε ακόμα καλύτερα.