Μέλλουσες, νέες μανούλες, μωράκια και παιδιά, ένας υπέροχος χώρος σας περιμένει στον 1ο όροφο του AVENUE, με πολλές δωρεάν δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και πολλά, πολλά δώρα!

Στο MY NEW BABY θα βρείτε:
Γωνιά θηλασμού & Αλλαγής πάνας
Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ:

1.Μαθήματα Τοκετού & Θηλασμού για μέλλουσες μανούλες με την μαία μας Σπυριδούλα Νεοφύτου. Εδώ, σε ένα ήρεμο, φιλικό περιβάλλον μαθαίνουμε, ακούμε, συζητάμε, ρωτάμε τα πάντα για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον θηλασμό. Λύνουμε όλες τις απορίες, ανταλλάσσουμε απόψεις, ακούμε τις εμπειρίες τοκετού και θηλασμού άλλων γυναικών που έχουν ήδη γεννήσει.

2. Μάθημα Φροντίδας και Περιποίησης Μωρού για μέλλουσες και νέες μανούλες με τη μαία μας Ελένη Πέζου. Σε αυτό τον κύκλο μαθημάτων μαθαίνουμε: Πώς κρατάμε ένα μωρό. Η αλλαγή της πάνας είναι αγγαρεία για το ζευγάρι, ή ώρα παιχνιδιού, στοργής και φροντίδας; Πώς πλένουμε ένα κοριτσάκι; Πώς πλένουμε ένα αγοράκι; Πώς κάνουνε το ολόσωμο μπάνιο του μωρού, κάτι που φοβίζει πολύ τα νέα ζευγάρια.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τα mail σας στο: info@mynewbaby.gr  για να προτείνετε τα θέματα που σας απασχολούν και θα θέλατε να συζητήσουμε.

Αυτά  λοιπόν και άλλα πολλά συμβαίνουν στις ομάδες μας που πραγματικά δεν χωράνε σε μερικές γραμμές και που κάνουν την κάθε συνάντησή μας μαζί σας μοναδική!

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να γνωριστούμε από κοντά για να ζήσετε κι εσείς αυτή τη μοναδική διαδραστική εμπειρία γνώσης!
Κλείστε τη θέση σας για τον επόμενο κύκλο συναντήσεων στο τηλέφωνο 210 8067782, γιατί  εκτός από τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας περιμένουν πολλά δώρα και εκπλήξεις !
Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.
Για τους μικρούς μας φίλους: Κάθε Σάββατο έχουμε το υπέροχο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης με πηλό, ζωγραφική, χειροτεχνίες & κατασκευές για παιδιά από 3 ετών. Τα παιδιά διοχετεύουν την ενέργεια τους δημιουργικά, ενώ εσείς μπορείτε να κάνετε την shopping βόλτα σας στο Avenue χωρίς κανένα άγχος.

Στο My New Baby κάθε μήνα πραγματοποιούνται διάφορές εκδηλώσεις όπως Baby Yoga, Prenatal Yoga & συναντήσεις με ειδικούς για όλα όσα σας απασχολούν. Πολλά δώρα και κληρώσεις σας περιμένουν στο τέλος κάθε εκδήλωσης.