Το 1ο Premaman megastore άνοιξε στο AVENUE, σε ένα χώρο 400μ2. Εκεί ένα πλήρες τμήμα εγκυμοσύνης περιμένει όλες τις μέλλουσες μαμάδες, για να βρουν όσα χρειάζονται για την εγκυμοσύνη τους και όλα τα προϊόντα που θα κάνουν την ζωή τους με το μωράκι τους πιο εύκολη .

Άνετα και μοντέρνα ρούχα με τεχνικές προδιαγραφές ειδικά για την εγκυμοσύνη, για το γραφείο, την βραδινή έξοδο, την εκδρομή, τα σπορ, τον θηλασμό κ.α. που θα μετατρέψουν την περίοδο της αναμονής στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής σας!!!

Στο τμήμα εγκυμοσύνης θα βρείτε ακόμη ειδικά εσώρουχα για την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, scanner για να ακούτε το μωρό όσο είναι στην κοιλιά , ειδικές ζώνες ασφαλείας για εγκύους στα αυτοκίνητο. Στην Premaman θα σας ετοιμάσουμε και όλα όσα θα χρειαστείτε για το μαιευτήριο και θα σας συμβουλέψουμε για τα προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας με το μωράκι σας.

Μπορείτε ακόμη να γίνετε μέλος του Premaman club card και να κερδίσετε μοναδικά προνόμια. Ανοίξτε μια birth list με την βοήθεια του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού της Premaman, με την λίστα των προϊόντων που σας αρέσουν και κερδίστε χαμηλότερες τιμές. Και φυσικά αποστολή στο σπίτι ! Και κάτι ακόμη …Σε ένα φιλικό περιβάλλον μέσα στο κατάστημα θα διοργανώνονται σεμινάρια γύρω από τον θηλασμό, την αλλαγή του βρέφους, το μπάνιο του κ.α. από μαίες. Για να λάβετε μέρος δηλώστε συμμετοχή στο κατάστημα τηλ.: 210 68 00 364. Καρότσια καθίσματα Στο νέο megastore Premaman στο AVENUE, θα βρείτε εκτός από καρότσια και καθίσματα Premaman και τις ποιοτικότερες μάρκες της αγοράς όπως Peg-perego, MacLaren, Concord, Maxi-Cosi, Inglesina, Bebe confort, Recaro, Britax κ.α. Ελάτε να μας πείτε την ανάγκη σας και θα σας την καλύψουμε με το κατάλληλο προϊόν.