Σχετικά με την Original Marines

Δημιουργήθηκε στις αρχές των 80’s από μια ομάδα Ναπολιτάνων επιχειρηματιών. Η Original Marines ανήκει στην IMAP Export Spa, μια δυναμική εταιρία που παράγει και προωθεί δυναμικά, καθημερινά και σπορ ρούχα για μωρά, παιδιά και εφήβους.

Sport συμπεριφορά και δυναμισμός ως φιλοσοφία ζωής, για τη συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2016, της Original Marines! Δημιουργικότητα, ποιότητα, άνεση και λειτουργικότητα με μοντέρνα διάθεση. Φωτεινά και έντονα χρώματα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή. Οι χρωματιστές αποχρώσεις και οι ουδέτερες σκιές πιτσιλίζονται με ζωντανά και τροπικά χρώματα. Το βαθύ μπλε, λουλακί και το μαύρο παίζει με το άσπρο και καθορίζουν την αστική εμφάνιση, το πλούσιο στυλ και το περιεχόμενο της μόδας, ενώ στρατιωτικές φαντασιώσεις και εθνικ γραφικά προσφέρουν ένα σύγχρονο πνεύμα.

Ανάμεσα στα κύρια θέματα της νέας συλλογής είναι τα παρακάτω. Περισσότερα στο νέο μας κατάστημα στο AVENUE. Σας περιμένουμε!

Έντονο σπορ πνεύμα με σαφείς αναφορές στο τρέξιμο, το κολύμπι και τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Τεχνικά υλικά, καινοτόμα υφάσματα και σπορ λεπτομέρειες αφιερωμένα στα μωρά ηλικίας 2-10.

Εθνικ- στρατιωτικό στυλ στα ρούχα που διακρίνονται από καμουφλάζ εκτυπώσεις πάνω σε γραφικά παρμένα από όλο τον κόσμο. Ρούχα για μωρά ηλικίας 0-10.

Πειρατές: ροκ πνεύμα και πολύ ναυτικό στυλ με θέμα τους πειρατές, διακρίνεται από πυκνές αποχρώσεις του μπλε και του λουλακί, σε πολλές αποχρώσεις. Μια καλοκαιρινή και εύκολη ντουλάπα για πολύ μικρούς οπαδούς της Original Marines, αποκαλύπτοντας μια έντονη ρομαντική διάθεση στην θηλυκή έκδοση.

Τόσο Ροζ: Tόσο λεπτεπίλεπτο, τόσο εύκολο, τόσο ρομαντικό αφιερωμένο στα κορίτσια ηλικίας 0 έως 6. Ελαφριά υφάσματα, γεμάτα από σπορ στοιχεία επιβεβαιώνοντας την αθλητική κληρονομιά της μάρκας.

Πυρετός Καραϊβικής: μία έντονη καλοκαιρινή και τροπική ατμόσφαιρα για το θέμα του πυρετού της καραϊβικής αφιερωμένο στους εξαρτημένους της μόδας. Εκτυπώσεις, γραφικά και εθνο-εμπνευσμένες φαντασιώσεις αποδίδουν τον χαρακτήρα αλλά κυρίως την ενέργεια, τον δυναμισμό και το χαμόγελο.