ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ PALMIE BISTRO ΤΟΥ AVENUE, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!

To κατάστημα Palmie bistro βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου AVENUE, έχει λιτή και μοντέρνα διακόσμηση και αποτελεί το απόλυτο meeting point της Λ. Κηφισίας. Εκεί πραγματοποιούν τις συναντήσεις τους στελέχη και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατίθεται και δωρεάν παροχή internet (free wifi). Καθισμένοι στο νέο προνομιακό «μπαλκόνι» της Κηφισίας, οι επισκέπτες παρατηρούν όλα τα δρώμενα, ενώ απολαμβάνουν τις πάντοτε ιδιαίτερες γευστικές επιλογές του καταστήματος.

Την ίδια στιγμή, όσοι επισκέπτονται το AVENUE για τα ψώνια τους, επιλέγουν το Palmie bistro για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πιάτα και ροφήματα, πριν ή μετά τις αγορές τους, ενώ για όσους επιθυμούν να γευτούν τα μοναδικά εδέσματα στο χώρο τους, υπάρχει η δυνατότητα να τα πάρουν σε πακέτο. Το πάντα φιλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελεί ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα του Palmie Bistro στο AVENUE, το οποίο βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση σας και είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει κάθε λεπτό, ενημερώνοντάς σας ταυτόχρονα για όλες τις τρέχουσες προσφορές και όλα τα νέα πιάτα του πάντοτε πλούσιου καταλόγου Palmie bistro!

Ανάμεσα στις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις του καταστήματος, μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το πολίτικο, ένα πικάντικο πιάτο με ανατολίτικες επιρροές που ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το αγαπημένο μαριναρισμένο κοτόπουλο μπιστρό, κομμένο ζουλιέν, καθώς και τη φρέσκια σαλάτα Βικτώρια με iceberg, ραντίτσιο, τριμμένο καρότο, ροδέλες μαύρης ελιάς, καλαμπόκι, μαύρο σησάμι, ντομάτα, αγγούρι και ντρέσινγκ από παλαιωμένο ξύδι μπαλσάμικο με παρθένο ελαιόλαδο και μέλι.

Ο κατάλογος των προϊόντων μας είναι ΕΔΩ