Η Prénatal είναι η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύεται σε προϊόντα για τη μέλλουσα μαμά, το νεογέννητο και το παιδί ως 8 ετών. Με πάνω απο 50 χρόνια εμπειρίας στην εγκυμοσύνη και τη βρεφική ηλικία, σήμερα η Prénatal είναι η κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στο να παρέχει μια συνολική και πλήρη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες της νέας μητέρας και του παιδιού της.

Στην Ελλάδα η Prénatal είναι παρούσα από το 1990 και το δίκτυό της αποτελείται από 25 καταστήματα, εκ των οποίων τα 5 είναι megastore.

Το κατάστημα Prénatal προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Από τη μόδα για τη μέλλουσα μαμά, το νεογέννητο και το παιδί έως 8 ετών ως τα απαραίτητα προϊόντα για την ανάπτυξη του παιδιού (όπως πάνες, μπιμπερό, πιπίλες, είδη για την υγεινή, το φαγητό και την ασφάλεια), παιχνίδια, παιδικά δωματιάκια και είδη για το ταξίδι και τον περίπατο: μια ευρεία και διαφορετική συλλογή για να έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο των νέων μαμάδων όσο και των πιο έμπειρων.

Οι μάρκες που θα βρείτε, δίπλα στη μάρκα Prénatal, είναι οι καλύτερες της αγοράς, από την Chicco, την Inglesina, την Peg-Perego και την Bebé Comfort ως την Graco, και τη Fisher Price, με μια συνολική διαθεσιμότητα προϊόντων που ξεπερνάει τα 400 μοντέλα.

Σε όλα τα καταστήματα Prénatal παρέχεται στις εγκύους και στις μαμάδες εξειδικευμένη εξυπηρέτηση με μοναδικά χαρακτηριστικά, με σκοπό να καθησυχάζει, να συμβουλεύει, να ενημερώνει. Με την Prénatal Card, που μπορείτε να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν από τα καταστήματά μας, έχετε πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες και αποκλειστικές πρωτοβουλίες.

Official website www.prenatal.gr

Facebook www.facebook.com/prenatalgreece