Το νέο κατάστημα της Triumph στο AVENUE είναι πραγματικότητα! Όλες οι νέες τάσεις στα εσώρουχα βρίσκονται τώρα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου. Εκεί μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αγαπημένες σας σειρές Triumph και το νεανικό και παιχνιδιάρικο sloggi, ανδρικό και γυναικείο! Ανανεωθείτε και εσείς σήμερα με εσώρουχα που ανεβάζουν τη διάθεση.

Η επιτυχημένη πορεία της Triumph σίγουρα δεν είναι τυχαία. Με ηγετική θέση στην αγορά των εσωρούχων παγκοσμίως, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το ξεκίνημά της πριν από 125 χρόνια. Η έμπνευση για το όνομα Triumph ήρθε από την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι και η εξέλιξη της εταιρείας φάνηκε να είναι αντάξια του ονόματός της. Σήμερα, με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, φέρει επάξια το χαρακτηρισμό του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ομίλου παραγωγής εσωρούχων, homewear και μαγιό σε όλο τον κόσμο.

Όντας ο παγκόσμιος ηγέτης στα σαγηνευτικά εσώρουχα, η Triumph στηρίζει τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση που αναζητούν το στυλ, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις, σε κάθε ανάγκη, για τέλεια θηλυκή φιγούρα. Με βασικό στόχο της να ξεπερνά τις προσδοκίες, δημιουργεί ελκυστικά, μοντέρνα προϊόντα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.