Η εταιρεία μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2012 έχοντας στο οπλοστάσιό της μακροχρόνια πείρα στο γυναικείο ένδυμα.

Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε την γυναίκα υπό το πρίσμα της διαφορετικότητάς της με μία άλλη αισθητική. Αυτής που αφήνει το σώμα της ελεύθερο να νιώθει άνετα, εκφράζοντας την δική της προσωπικότητα. Οι γυναίκες που μας προτιμούν ενδιαφέρονται για τη μόδα και την κάνουν εργαλείο τους για να προβάλλουν αυτό που θέλουν να είναι χωρίς να εγκλωβίζονται από τις τάσεις.

Ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι, τα ρούχα που επιλέγουμε φέρουν συναίσθημα και μοναδικότητα. Χαλαρά t-shirts, jeans, βαμβακερά παντελόνια, boho φορέματα αλλά και πανωφόρια με ‘χαρακτήρα’. Χρώματα και prints ασυνήθιστα, που αποφεύγουν την επανάληψη και ανανεώνονται συνεχώς. Κομμάτια που συντροφεύουν την σύγχρονη γυναίκα σε όλες τις δραστηριότητές της.

Μέλημά μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή τιμή. Επιθυμία μας είναι η γυναίκα που ντύνεται στα urban να αγαπά αυτό που φορά γιατί την απελευθερώνει και την κάνει να νιώθει ο εαυτός της.