Η πιο ωραία βόλτα της πόλης!

Επισκεφθείτε τα Volta Fun Park, έναν υπέροχο, σύγχρονο παιδότοπο στα Βόρεια Προάστια με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Με εσωτερικό και μεγάλο εξωτερικό χώρο υπόσχεται ατελείωτο παιχνίδι στα παιδιά και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στους μεγάλους.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους παιχνιδιού των Volta τα πιο μικρά παιδιά διασκεδάζουν με ασφάλεια στην παιχνιδοκατασκευή, το τραμπολίνο και τα ειδικά παιχνίδια για τις μικρές ηλικίες,  ενώ παιδιά έως 12 ετών απολαμβάνουν παιχνίδι στην καστροπολιτεία, τα τεράστια πολύχρωμα φουσκωτά, τις λιμουζίνες και την πίστα Rollers!

Και τώρα ο 1ος θερινός κινηματογράφος μόνο για παιδιά είναι πραγματικότητα και είναι μόνο στα Volta Fun Park! Από 15 Ιουνίου στον παιδότοπο Volta Fun Park στο Avenue Mall στο Μαρούσι, ο 1ος παιδικός θερινός κινηματογράφος ανοίγει τις πύλες του κι υποδέχεται τα παιδιά κάθε ηλικίας για μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια! (Πατήστε ΕΔΩ)

Για περισσότερες πληροφορίες: https://voltafunpark.com/avenue/

Στα Volta Fun Park στο Avenue Mall τα παιδιά διασκεδάζουν πραγματικά!

Είναι ο παράδεισος κάθε παιδιού αλλά και του γονιού που θέλει να απολαύσει τον καφέ, αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον, έχοντας πλήρη επίβλεψη του μικρού του.

Παράλληλα, διοργανώνονται πάρτι γενεθλίων, βαφτίσεων με μενού για παιδιά και ενήλικες, Halloween, αποκριάτικα αλλά και πολλά πρωτότυπα events και εκδηλώσεις.

Ωράριο λειτουργίας

 

Εσωτερικός παιδότοπος

 

Εξωτερικός παιδότοπος

 

Δευτέρα έως Κυριακή 10:00-22:00

 

Καθημερινά 17:00-22:00

 

1ος παιδικός θερινός κινηματογράφος  

(Φουσκωτα)

Σάββατο 2/9/2023.10.00-22.00

Κυριακή  3/9/2023.10.00-22.00

             Ώρα Έναρξης Προβολής: 21:00