Με έναν πιστό, συνεχώς αυξανόμενο, αριθμό επισκεπτών και μία μακροχρόνια, ισχυρή σχέση με τους μισθωτές, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE μας προσκαλεί σε μία Νέα Εποχή!

Η νέα οικογένεια με μικρά παιδιά και οι εργαζόμενοι της περιοχής, του ηλικιακού group 35-55+ που κατοικούν ή εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή, αποτελούν κατά κύριο λόγο το κοινό του AVENUE και παραμένουν σταθερά και καθημερινά κοντά του γιατί βρίσκουν ό,τι χρειάζονται, εύκολα, γρήγορα και φιλικά.

Κλείνοντας το έτος 2022 αλλά και μέσα στο 1ο τετράμηνο του 2023, το Εμπορικό Κέντρο καλωσόρισε τα μεγάλα καταστήματα Pepco και Lilly Drogerie, που μετά την πρόσφατη άφιξή τους στην Ελλάδα, προτίμησαν το AVENUE για να κάνουν την παρουσία τους στα Βόρεια Προάστια.

Τέσσερα ακόμη επώνυμα και πολύ αγαπητά ονόματα προστίθενται στο AVENUE την ίδια περίοδο, εμπλουτίζοντας τις επιλογές του επισκέπτη: το Anna Maria Mazaraki, το Pink Woman, το Urban και το Semiology (από τον Απρίλιο ’23)αλλά και το SUGARFREE σε ανανεωμένο, μεγαλύτερο χώρο (από τον Απρίλιο ’23)!

Το AVENUE υποδέχεται το μέλλον με αισιοδοξία, απολαμβάνοντας σταθερά αυξανόμενη ζήτηση και επιτυγχάνοντας ένα υψηλό ποσοστό κάλυψης που φθάνει σήμερα το 92%, χάρη στην ισχυρή και αφοσιωμένη σχέση με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών του.

 Ευχαριστούμε!