Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το Εμπορικό Κέντρο AVENUE ανοίγει ξανά για να σας υποδεχτεί, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ο αριθμός των εισερχομένων ελέγχεται καθημερινά ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να μην ξεπερνιέται ποτέ ο επιτρεπόμενος αριθμός εισερχομένων. Αντισηπτικά υπάρχουν παντού για τι δική σας ελεύθερη χρήση και οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται διαρκώς.

Επισκεφθείτε λοιπόν όλα μας τα καταστήματα και επωφεληθείτε από τα εξαιρετικά ποσοστά εκπτώσεων που σας προσφέρουν, πάντα με απόλυτη ασφάλεια. Σημειώστε ότι από τα τετραγωνικά μέτρα του κάθε καταστήματος, εξαρτάται και ο αριθμός των εισερχομένων. Παρακαλούμε να τηρείτε τα μέτρα προστασίας φορώντας πάντα μάσκα, τόσο εντός των καταστημάτων όσο και στους κοινόχρηστους χώρους και διαδρόμους . Ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνουν οι εργαζόμενοι στα καταστήματα που βάζουν τα δυνατά τους να σας εξυπηρετήσουν κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε.

Τέλος σημειώστε ότι από τη στιγμή που στείλατε μήνυμα στο 13033 με κωδικό 2, έχετε 2 ώρες για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας, όπως εξήγγειλε το αρμόδιο Υπουργείο. Από τον περιορισμό αυτό εξαιρείται το κομμωτήριο που λειτουργεί κατόπιν ραντεβού.

Ευχόμαστε καλές αγορές με υγεία!