Η Semiology, αγαπά τα ταξίδια και τον πολιτισμό για αυτό και έχει τη χαρά να ανακοινώσει έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αξέχαστο ταξίδι στην εντυπωσιακή Βουδαπέστη για εσάς και έναν φίλο ή αγαπημένο σας!

 Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και κάντε μια αγορά πάνω απο 70 ευρώ από τη συλλογή μας.

 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας:

Όταν ολοκληρώσετε την αγορά, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του τηλεφώνου και του email σας.

 Δώστε τη συγκατάθεσή σας:

Τέλος, δώστε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο μέλλον με νέα, προσφορές και ειδήσεις από την Semiology.

Η ιδιωτικότητά σας είναι σημαντική για μας, και οι πληροφορίες σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή και σύμφωνα με την πολιτική μας περί απορρήτου.

 Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 15/10/2023 , οπότε μην χάσετε την ευκαιρία!

Κάντε την επόμενη αγορά σας από την Semiology και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη για εσάς και έναν συνοδό σας.

Η Βουδαπέστη είναι μια πόλη γεμάτη πολιτισμό, τέχνη, και αξιοθέατα. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα λαμπερά κτίρια του Κοινοβουλίου, να χαρείτε τα θερμά λουτρά της πόλης και να δοκιμάσετε την παραδοσιακή ουγγρική κουζίνα σε τοπικά εστιατόρια.

 Καλή τύχη σε όλους!