Ο διαγωνισμός μας τελείωσε και στη κλήρωση της 2/8/2021 ανεδείχθησαν 20 νικητές και 20 επιλαχόντες. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για να κλείσουν ραντεβού και να έρθουν στο AVENUE από 1η έως 18 Σεπτεμβρίου, να κάνουν τις φθινοπωρινές τους αγορές!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

To AVENUE υποδέχεται το καλοκαίρι με εκπτώσεις έως και -70%! Από 5 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου, το AVENUE χαρίζει δροσιά με τις μοναδικές τιμές, τα αγαπημένα brands, την ανανέωση σε ρούχα και παπούτσια για μικρούς και μεγάλους, τα καλοκαιρινά χρώματα του μακιγιάζ και τα αρώματα που θυμίζουν… επιτέλους διακοπές.

Και το πιο ωραίο νέο; Το shopping στο AVENUE επιβραβεύει συνεχώς του φίλους του Εμπορικού, καθώς ο διαγωνισμός «Ψώνισες καλοκαιρινά; Κέρδισες φθινοπωρινά!» επιστρέφει.

Από 12 έως και 31 Ιουλίου για ημερήσιες αγορές 100€, οι επισκέπτες μπορούν να λαμβάνουν κουπόνι συμμετοχής στη μεγάλη κλήρωση για 20 δωροεπιταγές των 100€  που θα εξαργυρώσουν στις φθινοπωρινές τους αγορές.

Και αυτό το καλοκαίρι η πιο ωραία και ασφαλής βόλτα είναι στο AVENUE. Εκεί που καθένας βρίσκει ό,τι χρειάζεται. Εκεί που τα ψώνια γίνονται εύκολα, γρήγορα και φιλικά. Εκεί που μας περιμένει… η πιο ωραία ώρα της ημέρας!

Δείτε αναλυτικά τους όρους του Διαγωνισμού εδώ.