Ο 1ος θερινός κινηματογράφος μόνο για παιδιά είναι πραγματικότητα και είναι μόνο στα Volta Fun Park!

Από 15 Ιουνίου στον παιδότοπο Volta Fun Park στο Avenue Mall στο Μαρούσι, ο 1ος παιδικός θερινός κινηματογράφος ανοίγει τις πύλες του κι υποδέχεται τα παιδιά κάθε ηλικίας για μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια!

Η προβολή των ταινιών γίνεται σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά στον εξωτερικό χώρο του παιδότοπου, με μεγάλη φουσκωτή κινηματογραφική οθόνη και φέρει την υπογραφή και την εγγύηση των Options Cinemas.

Πρόκειται για ένα χώρο πραγματικά ξεχωριστό, χρωματιστό, χαρούμενο, μέσα στο πράσινο, που θα προβάλλει αγαπημένες παιδικές ταινίες- παλιότερες αλλά και νέες κυκλοφορίες.

Χρωματιστά παιδικά πουφ περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να κάτσουν αναπαυτικά πάνω σε γκαζόν και να χαρούν την αγαπημένη τους ταινία. Γρανίτες, παγωτά, pop corn κι άλλες λιχουδιές συμπληρώνουν την καλοκαιρινή εμπειρία τους!

Την ίδια ώρα, οι γονείς απολαμβάνουν το σνακ και το ποτό τους στον υπέροχο εξωτερικό χώρο των Volta Fun Park, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους απολαμβάνουν την ταινία της επιλογής τους σ’ ένα δροσερό, ασφαλές και φιλόξενο για τα παιδιά περιβάλλον.

Αυτό το καλοκαίρι, τα παιδιά πάνε θερινό σινεμά!

Ο παιδικός θερινός κινηματογράφος λειτουργεί καθημερινά και εκτός από ελεύθερες προβολές, φιλοξενεί πάρτι και κάθε άλλη παιδική εκδήλωση.

Τιμή Εισιτηρίου: 6,5€
Ώρα Έναρξης Προβολής: 21:00

 

Το παραπάνω πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί. Το πρόγραμμα ταινιών ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://voltafunpark.com/avenue