Σας ανακοινώνουμε την έναρξη  προγράμματος Project Management από τα Volta Fun Park σε συνεργασία με την IPMA Kids!

Τα πρώτα εργαστήρια (workshops) θα πραγματοποιηθούν στον παιδότοπο Volta Fun Park, στο  Εμπορικό Κέντρο AVENUE στις 17/5 και 24/5, και αφορούν  σε παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών.

 Στόχος είναι μέσα από ομαδική εργασία και δημιουργικά παιχνίδια τα νέα παιδιά, να αναπτύξουν την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τις ηγετικές τους ικανότητες, την διαχείριση συγκρούσεων και άλλες δεξιότητες απαραίτητες για το χτίσιμο της προσωπικότητάς τους καθώς έχει παρατηρηθεί διεθνώς ότι αυτές οι δεξιότητες λείπουν σήμερα στα νέα παιδιά. Το πρόγραμμα της IPMA Kids που θα πραγματοποιηθεί στα Volta Fun Park, στοχεύει στην ενδυνάμωση τους!

 Ένα παράδειγμα τέτοιου workshop είναι να κατασκευάσουν έναν πύργο με χαρτιά, ψαλίδι και μαρκαδόρους. Υπάρχουν πολλά ακόμη workshops, τα οποία προσαρμόζονται για την κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ως επιβράβευση τα παιδιά θα πάρουν μια κονκάρδα «Ι am a PM Κid” και ένα δίπλωμα ΡΜ kid/teen από το International Project Management Association– ΙPΜΑ.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

 Το κόστος συμμετοχής είναι 5€/παιδί. Οι συμμετοχές  είναι με προεγγραφή  αλλά εάν υπάρχει περιθώριο θα μπορούν να εγγραφούν και επιτόπου πριν ξεκινήσει το σεμινάριο.

Περισσότερες πληροφορίες 2108092849 και εγγραφές: https://www.ipmagreece.gr/events/1idrasiipmateens/