Μια συναρπαστική Στρουμφοεμπειρία εικονικής πραγματικότητας ήρθε στο AVENUE!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο σάκος του Άι-Βασίλη έχει μυστηριωδώς χαθεί!

Ο Mπαμπαστρούμφ ζητάει την βοήθεια των παιδιών για να λύσουν το μυστήριο των χαμένων δώρων.

Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε στρουμφάκια και ακολουθούν μια μαγική στρουμφοδιαδρομή γεμάτη δοκιμασίες και παιχνίδι, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο!

Θα προλάβουν άραγε, να βρουν τον σάκο του Άι-Βασίλη πριν την Πρωτοχρονιά;

Η λύση βρίσκεται στο AVENUE!

  • Ένας στρουμφοανιματέρ καλωσορίζει το κοινό. Παιδιά και συνοδοί εισέρχονται στον χώρο όπου τους περιμένει ένα banner με την εικόνα του Μπαμπαστρούμφ. Με την βοήθεια του ανιματέρ και του Magic Mirror ο Μπαμπαστρούμφ «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων για να δώσει τις πρώτες οδηγίες για τη λύση μυστηρίου.
  • Ο Mπαμπαστρούμφ ζητάει από τα παιδιά να βρουν τον χαμένο σάκο του Άι-Βασίλη. Πρέπει όμως να βιαστούν γιατί η αντίστροφη μέτρηση για την απογείωση του ελκήθρου μόλις έχει ξεκινήσει. Το πρόβλημα όμως είναι πως, μόνο στρουμφάκια επιτρέπεται να μπούνε σε αυτήν την στρουμφοδιαδρομή.
  • Όλα τα παιδιά μεταμορφώνονται σε στρουμφάκια και συναντούν την εικόνα του Προκόπη που «ζωντανεύει» και τους εισάγει στην επόμενη «πίστα» του μυστηρίου. Το στρουμφο-memory game για να ανακαλύψουν με ποιον τρόπο «πέταξε» ο σάκος του Άι-Βασίλη.
  • Ο στρουμφοανιματέρ οδηγεί τα παιδιά σε έναν διαδραστικό τοίχο, όπου εκατοντάδες μπαλόνια πετάνε. Τα παιδιά παίρνουν χρωματιστές μπαλίτσες και προσπαθούν να σπάσουν όσα περισσότερα μπαλόνια μπορούν, για να πέσει ο σάκος από τον ουρανό.
  • Η φωνή του Προκόπη ακούγεται από τα ηχεία και μας οδηγεί στο μαγικό δωμάτιο του Μπαμπαστρούμφ, όπου βρίσκουμε ένα καζάνι που βγάζει «καπνούς». Μόλις ο στρουμφοανιματέρ «πίνει» από το περιεχόμενο, μεταφέρεται μέσα στον χρόνο.
  • Επόμενη στάση, το green screen studio όπου θα λυθούν τα επόμενα μυστήρια: Ποιος πήρε τον σάκο; Που έπεσε ο σάκος; Τα παιδιά παρακολουθούν τον εαυτό τους να μεταφέρεται μέσα στον χρόνο, σε περιβάλλον των Στρουμφ, σε μια οθόνη 85’’!!!
  • Και έφτασε το μεγάλο στρουμφοφινάλε! Τα παιδιά μεταφέρονται στο Στρουμφοχωριό! Εκεί κάπου υπάρχει και ο πολυπόθητος σάκος που έχασε ο Άι-Βασίλης.
  • Τα παιδιά βρίσκουν τον σάκο με τα δώρα και παίρνουν το επίσημο πτυχίο στρουμφοξωτικού του Άι-Βασίλη, που απονέμεται στο κάθε παιδί ξεχωριστά για την πολύτιμη βοήθεια του μαζί με ένα δωράκι από την εταιρία Frezyderm.
  • Και μετά…φωτογράφιση με το quest star Στρουμφάκι σε άλλο γιορτινό σκηνικό! Συμβουλευτείτε το πρόγραμμά μας πιο κάτω.

 

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή παρέα με τα Στρουμφάκια.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

15-16-17, 22-23-24, 29-30-31/12 17:00-21:00