Τα σημεία εξυπηρέτησης Kiosky’s, μέλη ενός οργανωμένου δικτύου σημείων μικρής λιανικής, έχουν στόχο την αναβάθμιση της έννοιας αλλά και της λειτουργίας ενός τυπικού περιπτέρου. Η Kiosky’s προσφέρει στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία από τα βασικά είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα περίπτερο αλλά σε μοντέρνους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ώστε να κάνει τις αγορές του άνετα και ευχάριστα.

Ένα σημείο φιλικής εξυπηρέτησης kiosky’s σας περιμένει και στο AVENUE για να καλύψει τις βασικές και όχι μόνο ανάγκες σας τώρα και με νέα υπηρεσία IQOS.

Το IQOS είναι ένα προϊόν κορυφαίας τεχνολογίας και πρωτοποριακής επιστήμης. Χάρη στην τεχνολογία HeatControl™ του IQOS, ο καπνός θερμαίνεται μέχρι τους 350°C, χωρίς να καίγεται. Το αποτέλεσμα είναι η αυθεντική γεύση καπνού – χωρίς φωτιά, χωρίς στάχτη, χωρίς τον καπνό του τσιγάρου.

Σε ένα minimal περιβάλλον με την καθοδήγηση ενός εξειδικευμένου συμβούλου του IQOS, θα γνωρίσεις το προϊόν, θα μάθεις χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη χρήση του και θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ ώστε να μπορείς να διαμορφώσεις τη συσκευή σου, όπως ακριβώς σου αρέσει.

Επιπλέον, όλες τις ημέρες υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν η υπηρεσία του καθαρισμού της IQOS Συσκευής όπου μπορείς να μάθεις όλα τα tips για το σωστό καθαρισμό της συσκευής έτσι ώστε να απολαμβάνεις στο μέγιστο την εμπειρία του IQOS.

Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικους καπνιστές και αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή απέναντι στο συμβατικό τσιγάρο.

Εκτός από τας καπνικά σας και τα είδη καπνιστή, τον ελληνικό και ξένο τύπο, τη μεγάλη ποικιλία ψιλικών, αναψυκτικών και snacks, στην kiosky’s θα βρείτε επιλογές δώρων, παιχνιδιών και gadget που με ιδιαίτερη φροντίδα έκανε η kiosky’s για σας.

Ανακαλύψτε στην Kiosky’s όλες εκείνες τις «μικρές πολυτέλειες» που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, σε τιμές και με εξυπηρέτηση που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!