Triumph International

Καλώς ήρθατε στην Triumph

 

H Triumph, έφτασε στην επιτυχία που βρίσκεται ξεκινώντας από χαμηλά: Η μεταμόρφωση της από ένα μικρό εργοστάσιο το 1886, σε έναν από τους ηγετικούς κατασκευαστές εσωρούχων και lingerie παγκοσμίως, αποτελεί αναμφίβολα μία ιστορία επιτυχίας.

Η Triumph σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως. Δημιουργεί και διανέμει εσώρουχα, lingerie, homewear και μαγιό, προϊόντα τα οποία διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και τα μοντέρνα σχέδια.

Η Triumph International συνεχίζει και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία εσωρούχων στον κόσμο. Μια τόσο μεγάλη περίοδος επιτυχίας είναι δυνατή μόνο όταν έχεις απόλυτη αίσθηση της μόδας των τάσεων και εξαιρετικές γνώσεις σχετικά με το τι αναζητούν και ποιες είναι οι ανάγκες των καταναλωτριών. Όμορφα σχέδια, εμπειρία στη δημιουργία και νέες καινοτομίες, πάντα σε συνδυασμό με το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο τον κόσμο, οδηγούν σε αυτή την επιτυχία – είμαστε οι πραγματικοί «Makers of Lingerie».

Τα brands μας

Από τα πιο σαγηνευτικά εσώρουχα έως τα υψηλής ποιότητας αθλητικά και από το casual στυλ μόδας έως τα homewear και τα μαγιό, είναι όλα τόσο άνετα όσο και μοντέρνα, προσφέροντας λύσεις για όλους τους σωματότυπους, όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και για κάθε ξεχωριστή μοναδική στιγμή.

Στην Triumph ανήκει και το brand sloggi, που έχει ως μοναδικό γνώμονα να απελευθερώνει την πραγματική άνεση. Καινοτόμες σειρές όπως η Zero Feel αλλά και οι best selling ανδρικές σειρές, προσκαλούν τους λάτρεις της άνεσης σε ένα μαγικό ταξίδι. Ενθαρρύνουμε όλους τους

ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους μέσα από την ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρουν τα πιο δημοφιλή, καθημερινά και καινοτόμα εσώρουχα του κόσμου.

Απολαύστε την μοναδική εμπειρία shopping στο κατάστημα TRIUMPH στο ισόγειο του εμπορικού AVENUE.