Η Alouette υπερήφανα παρουσιάζει μια ιστορία 40 δημιουργικών και επιτυχημένων ετών, σε ένα θεαματικό ταξίδι μόδας για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Το ιδιαίτερο ύφος και οι ποιοτικές επιλογές της Alouette δημιούργησαν μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της, γεγονός που εξασφαλίζει στην εταιρία ηγετική θέση καθώς και διάθεση για ανάπτυξη στο χώρο.

Σήμερα η Alouette S.A. δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει, εισάγει και διαθέτει ποιοτικές συλλογές παιδικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, μέσω ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου και εξελισσόμενου δικτύου με 34 καταστήματα Alouette.

H συνεργασίες με τις αγαπημένες εταιρείες, Disney, Warner Bros, Paul Frank, Hello Kitty, Winx και φυσικά τα Angry Birds, παρέχουν στην Alouette το δικαίωμα δημιουργίας και πλήρους εμπορικής διαχείρισης συλλογών με τους διάσημους χαρακτήρες Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Looney Tunes, Scooby Doo, Batman, Superman, Hello Kitty και πολλούς άλλους παγκόσμια γνωστούς χαρακτήρες.

Το ευρύχωρο και φιλόξενο κατάστημα Alouette, σας υποδέχεται στο ισόγειο, θέση 20, προσφέροντας πρωτότυπους συνδυασμούς ρούχων, αξεσουάρ, ιδιαιτέρες στιλιστικές προτάσεις για αγόρια και κορίτσια από 0-16 ετών.

Πρωτότυπες ιδέες για δώρα, αποκλειστικά προνόμια και τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα, απογειώνουν το κέφι και εκτοξεύουν το Shopping σε άλλη διάσταση!

Μία επίσκεψη στο κατάστημα Alouette αρκεί για να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο μοναδικής αισθητικής και ποιότητας που χαρακτηρίζει τη φετινή συλλογή. Έντονη είναι η παρουσία της Alouette και στο Facebook με μια μοναδικά ανανεωμένη Fun Page που περιλαμβάνει ανακοινώσεις και νέα για την εταιρία και τα προϊόντα της, δυνατότητα εγγραφής στο newsletter της εταιρίας, λίστα με όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της και φυσικά διαγωνισμούς και μοναδικά events!

Like us! http://www.facebook.com/AlouetteSA