Η κάρτα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ είναι μια κάρτα που προμηθεύει το εμπορικό κέντρο σε όσους τη χρειάζονται, προκειμένου να παρκάρουν εύκολα, σε ειδικά προφυλαγμένους χώρους στο parking -1, αποδεικνύοντας ότι το AVENUE είναι κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αλλά και στο δεύτερο επίπεδο (-2) υπάρχουν επιπλέον ελεύθερες θέσεις, με προδιαγραφές για Α.Μ.Ε.Α. όπου εκεί η είσοδος γίνεται χωρίς τη χρήση της ειδικής κάρτας.

Στο εμπορικό κέντρο από το πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Κηφισίας, έχει τοποθετηθεί ράμπα ανόδου, για εύκολη είσοδο, αλλά και στο εσωτερικό, η κίνηση σε όλα τα επίπεδα διευκολύνεται χάρη στην ύπαρξη κυλιόμενων διαδρόμων παντού.

Επίσης, έχει ληφθεί μέριμνα για ειδικούς χώρους υγιεινής για Α.Μ.Ε.Α. σε όλα τα επίπεδα, συμπληρώνοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ευχάριστη βόλτα στο AVENUE για όλους.

Για όλους αυτούς τους λόγους, Κοινωνική Επιχείρηση «Αμφιτρίτη», που δραστηριοποιείται στον χώρο του προσβάσιμου τουρισμού στην Ελλάδα, τίμησε το AVENUE με το σήμα του Platinum partner.

Η «Αμφιτρίτη» παρέχει πληροφορίες προσβασιμότητας μέσα από την ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει το www.greece4all.eu και είναι μέλος σε 2 διεθνή associations, το ΕΝΑΤ (European Network for Accessible Tourism)και το CEFEC (Social Firms of Europe) με χιλιάδες μέλη και ενεργό δράση στην Ευρώπη. Είναι μια εξωστρεφής επιχείρηση με σημαντικούς εταίρους-αρωγούς.